About

Hallo en welkom op Notendopje.nl! Op deze pagina vind je alles over mijn blog en over mij.

Mijn blog … in een notendop

Op mijn blog neem ik jullie mee in mijn eigen zoektocht naar een gezonder leven. Want oh boy, wat heb ik een aantal jaar slecht voor mezelf en mijn lichaam gezorgd. Een onregelmatig eetpatroon, schommelingen in gewicht en heel weinig of juist weer overdreven veel sporten. Ik ben duidelijk niet de enige. We worden gebombardeerd met diëten, voedingshypes en trainingsschema’s voor een bikini-proof-body. Ik merk om me heen dat veel meiden niet goed weten wat ze hiermee aan moeten. En eigenlijk is het ook heel logisch dat we soms een beetje de weg kwijt raken. Want als iedereen iets anders promoot, hoe weet je dan wat het juiste is?

Nu ik wat ouder word merk ik dat ik een eigen visie ontwikkel over wat een gezonde leefstijl nou eigenlijk is. Mijn motto is dat een gezonde leefstijl vooral heel toegankelijk maar vooral ook leuk moet zijn. Health & happinness in een notendop, zeg maar. Op mijn blog notendopje.nl deel ik mijn ideeën graag met jullie!

Over mijKim | Notendopje.nl

Ik ben Kim, 23 jaar, healthfreak en chronisch nagellakker. Op dit moment ben ik bezig met de master Gedragsverandering (psychologie), welke gericht is op het ontwerpen, uitvoeren en testen van sociaal-psychologische interventies. Deze zomer mag ik me dan eindelijk afgestudeerd psycholoog noemen!

Naast mijn studie houd ik me veel bezig met alles wat te maken heeft met gezondheid. Ik ben soort van gefascineerd door alles wat met bewegen, voeding en een gezonde levensstijl te maken heeft. Een aantal jaar geleden was ik een stuk zwaarder en voelde ik me ongezond. Ik wilde een gezonder en vooral leuker leven zonder mezelf allerlei regels en verplichtingen te stellen. Nu ik wat ouder ben snap ik dat dit ook helemaal niet nodig is.
Op mijn blog deel ik mijn kennis graag met jullie en ik hoop hier in de toekomst ook meer mee te kunnen gaan doen.

Wil je meer weten over Notendopje.nl of over mij? Vul dan het contactformulier in. Bedankt voor het bezoeken van mijn website!

Liefs, Kim